+31 6 18555904 info@ainitcool.nl
Select Page
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Installatie geluidssystemen

Voor horeca, scholen, bedrijfsruimtes, sportkantines levert AINITCOOL oplossingen op maat.

Bedieningsgemak is hierbij absoluut een prioriteit, wij vinden het belangrijk dat iedereen de apparatuur kan bedienen, zonder het risico te lopen de installatie te ontregelen. Daarvoor bouwen we oplossingen op maat, die praktisch zijn en volledig aan de wensen van u als klant voldoen.

Kostenbesparend werken is een ander speerpunt. Professionele apparatuur is vaak duur in de aanschaf. Maar het is zeker niet altijd nodig de hoofdprijs te moeten betalen. We maken een uitgebalanceerd voorstel, waarbij we binnen het beschikbare budget de beste oplossing proberen aan te bieden. Met de juiste selectie van componenten, om een betrouwbare en hoogwaardige werking te garanderen.

Ecologisch en economisch verantwoord – “second life sound”

Wilt u een slimme, strakke en goedwerkende oplossing voor uw geluid, maar ook kosten besparen en verantwoord investeren? Dat kan. Vanwege de grote overvloed aan tweedehands en afgedankte apparatuur maken we indien gewenst ook gebruik van gebruikte producten. Vaak nog zeer goed werkend en van hoge kwaliteit met een gewichtig origineel prijskaartje. We reinigen de apparatuur waar nodig, en zorgen voor een cosmetische make over, waardoor de spullen er weer als nieuw uitzien. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Verhuur

Voor presentaties, live-optredens, DJ-gigs, musicals, opnames en andere gelegenheden waarbij je audio op maat nodig hebt kun je ook bij Ainitcool terecht. We werken met uitsluitend A-merken waaronder Master Audio, Electro Voice, Sennheiser, Beyerdynamic, etc.

Het voordeel is dat al onze systemen draagbaar en eenvoudig in de bediening zijn. Van supercompacte sets voor eenvoudige klussen tot complete bandversterking die achterin je auto of bestelbus past.

Onze producten zijn optisch in zeer goede staat, zodat het geheel er altijd verzorgd en onopvallend uitziet. Een goed systeem moet je horen, niet zien!

Indien gewenst zorgen we voor transport en een geluidsman om te zorgen voor de beste afstelling voor het geluid. En er is altijd de mogelijkheid om je optreden multi-track op te nemen, zodat je er later een complete registratie van kunt maken. Uiteraard kan dit ook in combinatie met de inzet van onze videocamera’s voor een complete live- of livestream-registratie.