+31 6 18555904 info@ainitcool.nl
Select Page

Evenementen-registratie

Theater, musical en muziek zijn belangrijke kunstuitingen in onze cultuur! De kracht van het gesproken woord, het uitbeelden van een verhaal en de pure emotie van muziek zijn mooie voorbeelden van elementen die een uitdaging vormen om vast te leggen in een registratie. Zoals licht en geluid de sfeer bepalen tijdens de show, zo spelen compositie en regie en creativiteit een even grote rol bij de registratie ervan. Het team bestaat uit ervaren mensen met veel liefde voor muziek en cultuur.

Naast gedegen vakkennis voelen zij zich vaak heel betrokken bij de productie. Dat vinden we belangrijk, omdat we geloven in een teamprestatie, bovendien komt het de samenwerking en daarmee ook het eindresultaat ten goede! Dat een goede registratie niet duur hoeft te zijn hebben we bewezen met diverse low-budget projecten in de non-profitsector, zie hieronder enkele voorbeelden.

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken, we helpen u graag bij het totstandkomen van een passende oplossing!